MIJNJUDO.NL

Handleiding Toernooiportaal

Het inschrijven gaat via een unieke link die via de mail verstuurd wordt. Klik op  de groene inschrijfknop die achter het toernooi staat om een inschrijflink te ontvangen via de mail. Ook als de inschrijving nog niet open is kan alvast een link opgevraagd worden. Het is dan nog niet mogelijk om in te schrijven.

Het inschrijven gaat via aantal stappen.

  1. Klik op de blauwe knop om de club gegevens in te vullen. Zonder deze gegevens kunnen er geen judoka's worden ingeschreven
  2. Gebruik de groene knop om een judoka in te schrijven. Gebruiken het blauwe bewerk knopje om de gegevens te wijzigen. Het rode prullenbakje om een inschrijving te verwijderen. Dit kan alleen als de inschrijving nog niet definitief is.
  3. Zodra judoka's inschrijven zijn moeten ze definitief gemaakt worden met de gele knop. Eenmaal definitief kan een judoka niet meer verwijderd worden en dient de inschrijving betaald te worden.
  4. Zodra er een definitieve inschrijvingen is word er een factuur gemaakt. Deze kan betaald worden via iDeal of als de organisatie dit niet ondersteund kan de factuur gedownload worden met daarop de betalingsgegevens.

Ook kan er via een Excel bestand judoka's in bulk ingeschreven worden.

informatie over het invullen van het Excelbestand:

Gender: M of V
Weigth: gewicht in hele Kg
kyu: 6k t/m 1k en 1d t/m 6d
Date_of_birth: Geboorte datum als datum in Excel (geen tekst)

voorbeeld bestand downloaden